wat ever

love may something...may nothing..

Wednesday, July 8, 2009

i love picnic!

Ini namanya Sungai Loh.40 minit je dari rumah..Kami selesa di sini sebab xramai orang..kalau kebetulan ramai pun, sempat lagi tukar tempat.Ada lebih kurang 5 tempat picnic yang best sekitar2 ni yang jarak antara satunya lebih kurang 10 minit je.Senang kan,tukar plan..Hari tu kami aim nak gi Air terjun Cemerong, tapi ramai sangat.Dats y sampai sini..
Kalau mandi sini ada banyak choice..tempat cetek untuk budak2, sederhana untuk kita-kita ni..atau pun yang dalam xjejak kaki mcm gambar atas ni..bagi yang pandai berenang...
Ni la area kami yang sedang-sedang aja dalamnya...Bersama jiran pakat-pakat habiskan masa cuti bersama..Jiran yang best!;)

3 Comments:

Blogger IxoR@ said...

Mek...guna template yg mana satu ni?

Confius....

Eh...cantik gak tempat tu. Bole snorkelling tak?

:P

July 9, 2009 at 2:07 AM  
Blogger CikSukeHati said...

entah la ixora...ingat nak tukar2 template..pastu xdapat2..dah la tu..byk 'benda2' ilang...poning kepalo den..last2 lantak la yg mana satu bantai je la...xreti kot..kekeke..

amboi2...semua tempat nak snorkelling ya..tu sungai la..mana ada pape dlmnye..batu2 je..cuma best la air x masin..heheh..

July 9, 2009 at 1:57 PM  
Blogger IxoR@ said...

Hahahhaaa...gila snorkelling sudah...

:D

July 9, 2009 at 7:32 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home